image
image
image

Highland Center

Din behandler på Sydsjælland.
Her får du hjælp!
Marsk Stigs Vej 150 d Korsør  Ring 4160 0738  
Anbefalinger

Bækkenløsning:
Da jeg var 25 uger henne i min graviditet fik jeg konstateret bækkenløsning! Jeg havde i nogle uger kæmpet mig igennem arbejdsdagen, så da jeg blev sygemeldt på halv tid, kunne jeg nøjes med at kæmpe med smerterne på arbejdet til middag, og resten af dagen foregik på langs på sofaen.
En pædagog i vores datters børnehave anbefalede mig Kranio Sakral Terapi, og en bekendt anbefalede mig efterfølgende at kontakte Gert Larsen.
Under første behandling kunne jeg ikke selv vende mig på briksen undervejs uden Gert's hjælp,
men da behandlingen var overstået rejste jeg mig op uden ret store smerter, og smilet sprang frem på mine læber, hvilket det ikke havde gjort i mange uger.
Det var vildt at forskellen var så stor, og jeg var helt "høj" af glæde. Efterfølgende fik jeg 3 behandlinger, og jeg har været rigtig glad for den blide men meget effektive behandlingsmetode.
Helt smertefri blev jeg ikke, men det var bestemt heller ikke min forventning til behandlingen. Det har gjort at jeg kunne nyde resten af min barsel uden konstant at være nødsaget til at ligge ned hele tiden.
Margit Mørkenborg Andersen
Skæv ryg:
Jeg har en meget skæv ryg, som bl.a. gør, at mit skulderblad og mine ribben har en forkert position.
I de senere år har jeg gået til osteopat og kiropraktor, hvilket har haft nogen eller ingen effekt på de gener, som lidelsen medfører. Helbredes kan det ikke, så det gælder om at minimere generne.
Ved et tilfælde hører jeg om andre, der har haft meget positive oplevelser ved at få kranio-sakral-terapi.
Så det var med ret store forventninger jeg lagde mig på briksen hos Gert. Og jeg må sige, at jeg bestemt ikke blev skuffet.
Den ømhed, jeg igennem mange år har haft omkring min rygsøjle forsvandt, og jeg føler, at der strømmer ny energi ud i arme og ben, når jeg får behandlinger. Faktisk er det næsten som om, at jeg kan 'flyve' når behandlingen er slut. Jeg kan bevæge mig let og ubesværet.
Det eneste ærgerlige er faktisk kun, at jeg ikke kom i behandling for mange år siden.
Gode hilsner
PiaRasmus 6 uger:
Det hele startede med at vores søn Rasmus på 1,5 mdr. fik problemer med maven. Han havde hård mave og brugte lang tid på at komme af med noget i bleen og når det stod på var han ked af det og vred sig og havde svært ved at finde ro.
På internettet havde jeg læst om Kranio Sacral Terapi og den positive virkning det har. Så jeg tænkte, lad mig prøve om det kan hjælpe på min søns maveproblemer. så vi igen kunne få en glad og frisk dreng. Jeg ringede rundt til forskellige KST terapeuter. for at høre deres erfaring med spædbørn og ingen havde erfaring med så små børn.
Men sà fandt jeg frem til Gert og han ville gerne behandle Rasmus. Det var en stor oplevelse og især at se at det hjalp på Rasmus, betød meget. Gert holdt blidt på forskellige steder på Rasmus og jeg kunne se, hvordan Rasmus slappede mere og mere af, mens han fulgte Gert nøje.
Efter 3 behandlinger fik Rasmus det bedre i maven. Han har ikke besvær med at komme af med afføringen mere. vi trappede helt ud af laetulosen og der har ikke været problemer med hans mave siden.
I dag er Rasmus 8 mdr. og stadig en meget glad og aktiv dreng. Jeg vil helt klart opsøge Gert igen, hvis jeg kan mærke forandringer med Rasmus. Vi har været fuldt ud tilfredse med KST behandlingen.
Hilsen Rikke.Eksamensangst:
Jeg har fået 4 behandlinger med kranio sakral terapi af Gert fra Highland Center inden jeg skulle til eksamen.
Inden jeg startede på behandlingerne kunne bare tanken om eksamen få mit hjerte til at banke hurtigt og jeg blev utilpas, kunne ikke fokusere eller koncentrere mig. Jeg oplevede også flere gange at jeg vågnede om natten med bankende hjerte og tankerne på eksamen.
I løbet af de to første behandlinger blev episoderne færre og mildere for til sidst helt at forsvinde. De sidste to behandlinger gav mig en ro jeg ikke har oplevet at have inden en eksamen, jeg følte at jeg havde overblikket og jeg glædede mig virkelig til eksamen - de obligatoriske sommerfugle i maven var der selvfølgelig, men de tog ikke overhånd.
Jeg har været til mange eksamener i mit liv men det er første gang at jeg så frem til en eksamen - jeg glædede mig virkelig - det var en vild følelse at glæde sig til en eksamen.
Jeg vil håbe at andre vil få øjnene op for at der er hjælp at hente hvis man er meget nervøs for en forestående eksamen. Jeg er ikke i tvivl om hvad jeg skal gøre hvis jeg en anden gang står overfor at skulle til eksamen og mærker at nervøsiteten er ved at få overtaget.
Med venlig hilsen
Line
image image image